Tekenaar/constructeur Werktuigbouwkunde

Introductie

Ben jij, engineer werktuigbouwkunde, op zoek naar een saaie baan? Bij een heel grote logge organisatie, waar je niet wordt gewaardeerd en persoonlijk wordt betrokken?  Dan hoef je niet verder te lezen.

Ben je echter wel op zoek naar een leuke baan in de mechanische engineering? Zoek je afwisseling? En wil je graag persoonlijk behandeld en gewaardeerd worden? Dan moet je echt onderstaande vacature lezen!

Organisatie

Het bedrijf is een engineeringbureau waar de medewerkers een cruciale rol vervullen en de persoonlijke benadering en fluitend naar je werk gaan tot de primaire arbeidsvoorwaarden horen. de klanten van dit ingenieursbureau waarderen de engineers en de werkwijze. Mede hierdoor hebben zij vanaf de start in 2008 een continue groei doorgemaakt.

Ter uitbreiding  zijn zij op zoek naar ambitieuze engineers die een belangrijke rol gaan vervullen voor opdrachtgevers in de regio of op het eigen kantoor en die  vanuit een vast dienstverband willen werken aan hun carrière.


Functie

Jij als engineer (m/v) bent alleen of samen met de constructeur werkzaam aan uiteenlopende projecten en vindt het maken van een volledig 3D model en een op 3D gebaseerd tekeningenpakket op dit moment een passende uitdaging. Natuurlijk krijg je de ruimte om te ontwikkelen en door te groeien naar een functie die past bij je ervaring en wensen.

Je vind het mooi om verantwoording te (gaan) dragen, technische oplossingen aan te dragen en je weet wat de term teamplayer echt inhoudt. Je bent niet bang kennis te delen en op te nemen, je bent een motivator voor je overige collega’s en je bent gewend te communiceren met “derden”. CAD 2D en 3D zie je niet als doel op zich, maar als handige tool om je doel zo snel en effectief mogelijk te bereiken. Je hebt natuurlijk ambities om door te groeien. Hiervoor krijg je ook de ruimte.


Functie eisen

Je hebt een MBO gerelateerde ( met 1 a 2 jaar ervaring) dan wel HBO werktuigbouwkundige opleiding of  werk- en denkniveau en je hebt passie voor het vak machinebouw. Uiteraard wordt je begeleid om het maximale uit jezelf te halen.

Aanbod

Je gaat aan het werk in een informele en dynamische organisatie. Jij krijgt veel mogelijkheden om je zelf verder te ontwikkelen richting constructeur. Het tempo bepaal je zelf.
Arbeidsvoorwaarden: Marktconform

Inlichtingen

Herkent u zichzelf in bovengenoemd profiel en wilt u meer informatie over de functie? Dan kunt u contact opnemen met Ronald Permentier. Hij is bereikbaar op +31 (0)174-769 112 of 06-15094570

Sollicitatie

Herkent u zichzelf in bovengenoemd profiel en wilt u solliciteren? Dan ontvangen wij graag uw cv en motivatie! Deze kunt u sturen naar ronald.permentier@wiseconnect.nl. Of klik op “solliciteren”. Na het invullen van uw gegevens, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.