Tekenaar/constructeur Werktuigbouwkunde SolidWorks

Introductie

Wij zoeken voor één van onze opdrachtgevers een zelfstandig werkende tekenaar-constructeur werktuigbouwkunde met groei-ambitie.
Regio Leerdam
Niveau: MTS of HTS Werktuigbouwkunde met ongeveer 2-5 jaar ervaring
Goede vaardigheid met SolidWorks

Organisatie

Het bedrijf ontwerpt en bouwt machines en apparatuur voor de voedselverwerking.  Standaard kennen zij niet, vrijwel alle projecten zijn klantspecifiek. De projecten kennen een grote verscheidenheid en bevatten altijd mechanische oplossingen in combinatie met framebouw en plaatwerk.

De kennis van de markt in combinatie met innovatievermogen maakt deze organisatie voor jou en opdrachtgevers een interessante partij. Hierdoor maken zij een gezonde en gecontroleerde groei door en zijn daardoor op zoek naar vaste uitbreiding van het engineeringsteam.

Functie

Je komt te werken in een (nog ) klein team en moet van aanpakken houden. Binnen het team zijn de taken niet strak verdeeld, en is iedereen bezig met een deel van het project. Hierdoor ben je de ene dag aan het uitwerken en de andere dag aan het denken over een mogelijk oplossing voor weer een nieuwe uitdaging. Afwisseling is “the magic word “hierbij .

Je krijgt de ruimte om jezelf te ontplooien en hebt al een paar jaar werkervaring in een soortgelijk bedrijf. Jouw kennis van SolidWorks is goed en initiatief zal worden gewaardeerd. Jouw basis is een MBO of HBO werktuigbouwkundige opleiding aangevuld met kennis en ervaring.

Je bent gewend om tussen de regels door te lezen en informatie te verzamelen om jouw werk goed te doen waarbij de interactie met leveranciers en collega’s erg belangrijk is. Jouw rol zal met name het ontwikkelen van nieuwe oplossingen zijn en meedenken over concepten.

Gebaande paden bewandelen is niet helemaal jouw ding en je zoekt graag naar alternatieve oplossingen als de huidige niet voldoen.

Functie eisen

Om voor deze job in aanmerking te komen beschik je over het volgende profiel:

MTS/HTS Werktuigbouwkunde 
Een aantal jaren relevante ervaring
Actuele ervaring met SolidWorks
Ervaring met plaatwerk en met mechanica
In je werk ben je creatief en innovatief

Talen: Nederlands


Aanbod

Je komt in dienst bij WISE connect en werkt op basis van detachering bij onze opdrachtgever. WISE connect biedt de mogelijkheid om na verloop van tijd in dienst te treden bij onze opdrachtgever.

Inlichtingen

Herkent u zichzelf in bovengenoemd profiel en wilt u meer informatie over de functie? Dan kunt u contact opnemen met Ronald Permentier. Hij is bereikbaar op 0174 769 112 of mobiel 06 15094570. Een e-mail werkt uiteraard ook: ronald.permentier@wiseconnect.nl

Sollicitatie

Herkent u zichzelf in bovengenoemd profiel en wilt u solliciteren? Dan ontvangen wij graag uw cv en motivatie! U kunt deze sturen naar ronald.permentier@wiseconnect.nl

 

Of klik op “solliciteren”. Na het invullen van uw gegevens, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.