Senior Project Manager | regio Eindhoven | ref. 4034

Introductie

Verantwoordelijk voor ontwikkeling en implementatie van complexe supply chain oplossingen.
Vaste baan.
25% van je werktijd verblijf je in het buitenland.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een van de toonaangevende industriële integrators in Europa. Als industriële integrator beheren zij in opdracht van haar klanten de supply chain, inclusief inkoop, voor MRO (Maintenance, Repair & Operation) en BOM (Bill of Material) producten. Inmiddels hebben zij als een van de pioniers op het gebied van geïntegreerde levering een succesvol en internationaal track record opgebouwd bij bekende multinationals in de medische, hightech-, farmaceutische-, FMCG- en elektronica-industrie.
Met een nieuwe strategie wordt de komende jaren ingezet op een forse groei. De afdeling Solutions Engineering is met name verantwoordelijk voor het mede ontwikkelen en projectmatig implementeren van onze Supply Chain oplossingen bij nieuwe en bestaande klanten. Vanwege de reeds ingezette stevige groei zijn zij op zoek naar een ervaren Project Manager Supply Chain Solutions.

Functie

In deze functie ben je in de pre-contractuele fase verantwoordelijk voor het analyseren van de inkoop-  en goederenflow processen bij de (potentiële) opdrachtgever. Op basis van data- analyses en door onderzoek en interviews opgedane kennis ontwikkel je een maatwerk supply chain oplossing welke je vervolgens presenteert aan de klant. In de contractuele fase ben je hoofdverantwoordelijk voor de on time implementatie van de oplossing binnen het vooropgestelde budget.
Als eerste aanspreekpunt voor zowel klant als interne organisatie draag je op pro actieve wijze zorg voor een correcte en tijdige informatievoorziening, bewaking van de voortgang,  en bijsturing waar nodig.
Ten slotte houd je je bezig met het ontwikkelen van nieuwe modellen en oplossingen, het adviseren van Sales omtrent ontwikkelingen in de markt en het verhogen van het algemeen Project Management niveau binnen de eigen organisatie. Je werkt zeer nauw samen met vooral Sales en Procurement en je stakeholders bij de klant (Maintenance, Supply Chain, Inkoop). Je rapporteert aan de Solutions Engineering Manager.

Functie eisen

We zijn op zoek naar een zelfstandige, doortastende en volwassen supply chain professional met stevig ontwikkelde projectmanagement skills. Onderstaande zaken zijn dan ook echt op jou van toepassing:

Een afgeronde opleiding op universitair niveau, bij voorkeur in de richting van Supply Chain Management, Technische Bedrijfskunde of Techniek;
Minimaal vijf jaar ervaring met het projectmatig implementeren van complexe, internationale en bij voorkeur multi-site supply chain concepten;
Uitstekende beheersing van in ieder geval de Nederlandse en Engelse taal. Beheersing van een andere Europese taal is een pre;
Krachtige doch tactvolle stijl van communiceren en in staat om op diverse niveaus verbinding te maken;
Bovengemiddeld ontwikkeld analytisch en probleemoplossend vermogen;
Fulltime beschikbaar en woonachtig op een redelijke afstand van Eindhoven;
Bereid om ongeveer 25% van de tijd te reizen binnen Europa


Aanbod

Je komt terecht in een financieel gezonde organisatie met een onderscheidende propositie. Vanwege de stevige groei is de projectenkalender goed gevuld met uitdagende en complexe projecten waarbij jij een leidende en zelfstandige rol in kan gaan spelen. Een rol met impact.
Het speelveld is internationaal met opdrachtgevers en collega’s over de hele wereld.

Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, met onder meer een lease auto, telefoon, laptop, 13e maand, 28 vakantiedagen en 8 ATV dagen.

Inlichtingen

Herkent u zichzelf in bovengenoemd profiel en wilt u meer informatie over de functie? Dan kunt u contact opnemen met Ronald Permentier. 
Mail: ronald.permentier@wiseconnect.nl
Mob: 06-15094570
Kantoor: 0174-769112

Sollicitatie

Wilt u solliciteren? Dan ontvangen wij graag uw cv en motivatie! Deze kunt u sturen naar ronald.permentier@wiseconnect.nl