Projectmanager Procurement | Eindhoven | ref. 4139

Introductie

Groeiende organisatie | internationaal werkveld | regio Eindhoven | procurement management 

Organisatie

Onze opdrachtgever is een van de toonaangevende industriële integrators in Europa. Als industriële integrator beheren zij in opdracht van haar klanten de supply chain, inclusief inkoop, voor MRO (Maintenance, Repair & Operation) en BOM (Bill of Material) producten. Inmiddels hebben zij als een van de pioniers op het gebied van geïntegreerde levering een succesvol en internationaal track record opgebouwd bij bekende multinationals in de medische, hightech-, farmaceutische-, FMCG- en elektronica-industrie.

Vanwege de groei van de organisatie is ook het team van de afdeling Procurement aan het uitbreiden. Je directe manager is de Procurement Director en je werkt samen met de andere Project Managers Procurement en Sourcing Specialisten. Op de afdeling werken tevens collega’s die verantwoordelijk zijn voor de database die speciaal voor onze opdrachtgever is ontwikkeld. Operationeel rapporteer je aan de Sales Project Manager die algemene verantwoordelijkheid draagt voor de inventarisatie en implementatie van onze supply chain oplossingen.

Functie

Als Project Manager Procurement ben je verantwoordelijk voor het managen van de projectmatige inventarisatie en implementatie van supply chain oplossingen bij de huidige opdrachtgevers en prospects. Samen met je collega’s van de Salesafdeling zorg je ervoor dat er haalbare afspraken worden gemaakt met opdrachtgevers, maar ook dat de uitvoering van het inkoopproces voor de klanten soepel verloopt.
Je bent betrokken vanaf het voortraject tot en met de implementatie. Je bepaalt de sourcing strategie, maar bent ook verantwoordelijk voor het organiseren en plannen van de activiteiten en resources. Als Project Manager Procurement stuur je op kwaliteit en tijd zonder het budget, beleid en relationele verhoudingen voor je projecten uit het oog te verliezen. Tevens verzorg je de rapportage naar aanleiding van je projecten.

Functie eisen

Wij zoeken een Project Manager Procurement met flair, je kunt anderen overtuigen, begrijpt dat je je aan moet passen aan andere culturen en organisaties, zonder het eigen belang uit het oog te verliezen.

Verder beschik je over:
• HBO werk- en denkniveau, je hebt bij voorkeur een opleiding gevolg in de richting Supply Chain, Commerciële Economie of Engineering.

• Minimaal drie jaar relevante werkervaring, bijvoorbeeld in een internationale technische handels- of productie omgeving.
• Uitstekende beheersing de Nederlandse en Engelse taal. Beheersing van een andere Europese taal is een pre
• Ervaring met contractbeheer en tenderprocessen

Aanbod

Je gaat werken in een financieel gezonde organisatie met een onderscheidende propositie. Het bedrijf groeit en dat geeft de mogelijkheid te ondernemen en te pionieren in een internationaal speelveld met klanten, leveranciers en collega’s over de hele wereld. Je hebt de vrijheid de functie verder te ontwikkelen. Procurement omvat veruit het grootste werkpakket binnen de projecten, waardoor je een bijdrage kan leveren aan de verdere professionalisering van de organisatie. Als je gaat starten zorgen we uiteraard voor een passend inwerktraject.

De sfeer is open en informeel, medewerkers worden op de hoogte gehouden van de ontwikkeling van de organisatie en er zijn regelmatig gezellige activiteiten zoals een barbecue of familiedag.

Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, met onder meer een 13e maand, 28 vakantiedagen en 8 ATV dagen. Je start met een jaarcontract dat na deze periode kan worden verlengd met een contract voor onbepaalde tijd.

Startdatum: zo snel mogelijk

Aantal dagen in de week: Fulltime

Standplaats: Eindhoven

Inlichtingen

Herkent u zichzelf in bovengenoemd profiel en wilt u meer informatie over de functie? Dan kunt u contact opnemen met Ronald Permentier. Hij is bereikbaar op 0174-769112

Sollicitatie

Herkent u zichzelf in bovengenoemd profiel en wilt u solliciteren? Dan ontvangen wij graag uw cv en motivatie! Deze kunt u sturen naar ronald.permentier@wiseconnect.nl