Projectleider Implementatie

Introductie

Implementatie assetmanagement | Projectleider | Diverse locaties

Organisatie

Onze opdrachtgever is expert op het gebied van implementatie van assetmanagement. Daarmee helpen ze opdrachtgevers beter te kunnen sturen op toegevoegde waarde. Harde waarden zoals financiën en operationele excellentie. Maar ook zachte waarden als imago, omgeving en duurzaamheid. 

Assetmanagement is meer dan Techniek & Tooling alleen. De organisatie vertrouwt in de kracht van de mens achter de techniek. Door vertrouwen, verantwoordelijkheid en ruimte te geven, groeien medewerkers en stijgen bedrijfsresultaten structureel.

De organisatie is landelijk actief in zowel de profit- als ook de non-profit sector.


Functie

De basis voor de Projectleider Implementatie is ervaring en deskundigheid op het gebied van asset management. Als professional weet je zelf wat het is om een implementatietraject van asset management te realiseren. Geen rapport met een strik eromheen maar het echt helpen van opdrachtgevers met de implementatie van nieuwe werkwijzen op basis van de ISO 55000. De totaal insteek gaat dan ook uit van kennis, vakmanschap en een intensieve langdurige relatie met opdrachtgevers.

Het implementeren van nieuwe kennis, processen en werkwijzen vraagt veel van een professional. Inhoudelijk technisch overtuigend in combinatie met organisatie sensitiviteit en inlevingsvermogen. 

Functie eisen

De Projectleider Implementatie is een ervaren technische HBO+ opgeleid persoon welke minimaal 5 jaar relevante ervaring en kennis heeft van het werken binnen het kader asset management.
Tevens kan je mensen coachen en begeleiden vanuit hun kennis en ervaring aangevuld met die van jezelf. Je weet op het juiste moment de juiste kennis en vaardigheden in een traject te gebruiken om zichtbare en blijvende resultaten te behalen voor zowel de klant als ook voor je eigen organisatie. Daarbij gaat het ook om draagvlak voor de resultaten en dat dit ondersteund wordt door het management.

(Heb je duidelijk de ambitie maar nog niet de ervaring? Reageer dan ook!)

Aanbod

Wil je meebouwen aan een succesvolle organisatie? Helpen ontwikkelen van de organisatie hoort zeker bij het aanbod!
Verder zijn de arbeidsvoorwaarden prima. De eerste periode werk je op een tijdelijk contract met als doelstelling om dit op te volgen met een vaste aanstelling en een lange termijn verbintenis.

Inlichtingen

Herkent u zichzelf in bovengenoemd profiel en wilt u meer informatie over de functie? Dan kunt u contact opnemen met Ronald Permentier. Hij is bereikbaar op 0174-769112

Sollicitatie

Herkent u zichzelf in bovengenoemd profiel en wilt u solliciteren? Dan ontvangen wij graag uw cv en motivatie! Deze kunt u sturen naar ronald.permentier@wiseconnect.nl.