Ontwerper ELT gebouwgebonden installaties | zuid Holland

Introductie

Ga jij de uitdaging aan om ontwerpvraagstukken over optimale gebouwinstallaties, energiebesparing en duurzaamheid in aansprekende gebouwen aan te pakken? Heb je genoeg ambitie om stappen te maken in je eigen ontwikkeling? 

Organisatie

Als ontwerper ELT voor gebouwgebonden installaties kom je als nieuwe collega bij een kleine tot middelgrote advies organisatie waar collegialiteit een belangrijke bindende factor is. De projecten waar dit adviesbureau mee bezig is zijn stuk voor stuk erg aansprekend en technisch uitdagend.

Functie

Bij onze opdrachtgever ga je je bezig houden met het ontwerpen van alle voorkomende Licht-, kracht en zwakstroominstallaties binnen diverse projecten in de utiliteitsbouw. Denk hierbij aan universiteiten, musea, gezondheidszorginstellingen etc.

Revit wordt intensief gebruikt, dus op korte termijn zul je leren in Revit te ontwerpen indien je dit nog niet beheerst.

Je werkt integraal aan de advisering op het gebied van techniek in gebouwen. Dit doe je samen met je collega’s: adviseurs, ontwerpers, tekenaars en BIM modelleurs. Samenwerken is dus belangrijk en naast het opstellen van ontwerpdocumenten behoort ook het controleren van ontwerp-, modelleur- en begrotingswerk tot de taken.
Je hebt contact met externe ontwerpende partners, uitvoerende marktpartijen en overheidsinstanties. Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie van de aan jou toevertrouwde installaties. Het betreft de coördinatie zowel met de andere installaties als met het bouwkundig en constructief ontwerp. Voor optimale coördinatie wordt, indien het project hierom vraagt, gebruik gemaakt van een Bouw Informatie Model (BIM) met 3D-modelling.

Functie eisen

Je hebt een relevante achtergrond en minimaal een HTS diploma in je bezit.  (elektrotechniek of HIT)
Je bent gewend om vanuit een idee te komen tot een bestek en basis ontwerp.
Samenwerken past bij je.
Van nature houdt je je vakkennis op peil.

Aanbod

De vacature is ter uitbreiding van de organisatie. Er wordt een gedegen sollicitatie traject doorlopen. Na een eerste periode via WISE connect werkzaam te zijn is het de bedoeling dat je in dienst treedt bij onze opdrachtgever.

Inlichtingen

Herkent u zichzelf in bovengenoemd profiel en wilt u meer informatie over de functie? Dan kunt u contact opnemen met Ronald Permentier. Hij is bereikbaar op 0174-769 112

Sollicitatie

Herkent u zichzelf in bovengenoemd profiel en wilt u solliciteren? Dan ontvangen wij graag uw cv en motivatie! Deze kunt u sturen naar ronald.permentier@wiseconnect.nl.