Mechanical Engineer | HTS WTB | Noord-Brabant

Introductie

Ontwikkeling industriële gereedschappen ; Product Development
 

Organisatie

Samen met je collega’s maak je onderdeel uit van een ambitieus team van ongeveer 30 man. Er worden industriële gereedschappen en andere equipment ontwikkeld. Vanaf een goed omschreven idee tot en met de wereldwijde sales. Alles gebeurt hier.

Functie

Als Product Development Engineer werk je aan productontwikkeling en marktintroducties van nieuwe producten. Eén van de belangrijkste succesfactoren van de producten is het innovatieve productontwerp. Jij bent de spil van dit proces. Je kunt zelfstandig concepten genereren en uitwerken en bijbehorende (sterkte)berekeningen uitvoeren. Daarnaast zorg je ervoor dat product en productieproces op elkaar afgestemd zijn. Verder ben je verantwoordelijk voor het bijhouden van het constructiedossier.

Functie eisen

Om en succes te maken van je nieuwe functie neem je de volgende bagage mee als start:
Afgeronde HTS Werktuigbouwkunde;
Ervaring inmiddels opgedaan in de machinebouw of vergelijkbaar;
Je materiaalkennis is goed. Tevens is ook je kennis van constructieberekeningen, sterkte berekeningen en productietechnieken goed;
Tevens beheers je de Engelse taal goed. Je beheersing van het Nederlands is uitstekend;
Het zou mooi zijn als je al ervaring hebt met SolidWorks

Aanbod

Na een eerste periode werkzaam te zijn op basis van detachering via WISE connect is het de bedoeling dat je in dienst treedt bij onze opdrachtgever.
Voor een HTS-er WTB met een gezonde dosis technische nieuwsgierigheid en die ook stappen wil maken is dit een prima bedrijf om voor te gaan werken.

Inlichtingen

Herkent u zichzelf in bovengenoemd profiel en wilt u meer informatie over de functie? Dan kunt u contact opnemen met Ronald Permentier. Hij is bereikbaar op 0174-769 112

Sollicitatie

Herkent u zichzelf in bovengenoemd profiel en wilt u solliciteren? Dan ontvangen wij graag uw cv en motivatie! Deze kunt u sturen naar ronald.permentier@wiseconnect.nl. Of klik op “solliciteren”. Na het invullen van uw gegevens, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.