Maintenance Consultant | Asset management | diverse locaties

Introductie

Interesse in een (verdere) toekomst in asset management? 
Begrijp je de wereld van asset management?
Dit kan voor jou een interessante baan zijn!

Organisatie

Het bedrijf is actief  consultancy voor asset management. Hiertoe heeft zij een vooraanstaande positie in de markt verworven en werkt op haar beurt weer voor de meest aansprekende bedrijven die elk iets hebben met techniek en logistiek.

Functie

Als Maintenance Consultant richt je je op de ontwikkeling en toepassing van methoden en technieken. Je zorgt dat mensen, processen en assets op elkaar zijn afgestemd, analyseert de stand van zaken, adviseert over- en begeleidt verandertrajecten.
Meestal werk je projectmatig en werk je afhankelijk van de opdracht samen met één van je collega Business Consultants. Je bent verantwoordelijk voor de zorg rondom het onderhoud en beheer van assets. Denk daarbij aan de toepassing van:
Life cycle analyses; 
Risicoanalyses; 
Opstellen onderhoudsconcepten; 
Inrichting en ontwikkeling van onderhoudsbeheersystemen; 
Onderhoudslogistiek; 
Verbeterinitiatieven met betrekking tot de inzetbaarheid (betrouwbaarheid, beschikbaar en kwaliteit) van assets.

Functie eisen

Wie ben jij?

Wij zoeken iemand met praktijkervaring die gedreven, open, klantgericht, positief kritisch en nieuwsgierig is ingesteld. Een persoon met gevoel voor humor, betrouwbaar, ruimte voor initiatieven en meedenken, flexibel en mensgericht. 
Affiniteit met techniek en het management van assets zijn belangrijk. Belangrijk is het dat je een goede relatie kan opbouwen én behouden bij opdrachtgevers en dat je je realiseert dat het jouw doelstelling is om de klant te ontzorgen.

Verder heb je minimaal HBO werk- en denkniveau, Opleiding richting Asset Management, Onderhoudstechniek, Werktuigbouwkunde, Technische Bedrijfskunde, Civiele Techniek of Informatica geniet de voorkeur.

Aanbod

Je start via WISE connect bij het bedrijf en na een detacheringperiode is het de bedoeling dat je in dienst treedt bij het bedrijf.
Het bedrijf kent een grote mate van collegialiteit en samenwerking.

Inlichtingen

Herkent u zichzelf in bovengenoemd profiel en wilt u meer informatie over de functie? Dan kunt u contact opnemen met Ronald Permentier. Hij is bereikbaar op +31 (0)174-769 112

Sollicitatie

Herkent u zichzelf in bovengenoemd profiel en wilt u solliciteren? Dan ontvangen wij graag uw cv en motivatie! Deze kunt u sturen naar ronald.permentier@wiseconnect.nl.