ILS Consultant

Introductie

Heb je je bewezen in het vakgebied Technisch Asset Management en heb je inmiddels meerdere jaren ervaring met Integrated Logistics Support? 
Wil je hier je volgende carriere stap in maken?
Heb je wellicht ervaring met SAP?

Organisatie

Onze opdrachtgever richt zich op het gebied van asset management en bijbehorende technische documentatiediensten. Dit doen zij met name voor zeer kritische systemen en installaties. Zaken als functionele beschikbaarheid, veiligheid en efficiënte en dynamische onderhoudsplannen zijn dan ook de dagelijkse onderwerpen.

Functie

Binnen de organisatie ben je als Consultant actief in een veelzijdige rol. In je werk krijg je te maken met consultancy, denk je mee en ben je actief in business development en houd je je ook nog bezig met een stuk training en opleiding. Kortom: je verveelt je geen seconde en je toegevoegde waarde is groot!

Je adviseert en begeleidt de opdrachtgever bij het inrichten en optimaliseren van bedrijfsprocessen op het gebied van ILS. Je rol in projecten kan variëren van operationeel / inhoudelijk tot strategisch. Enerzijds ontwikkel je bijvoorbeeld logistieke concepten, neem je deel aan design reviews en voer je risico-, life cycle- en oorzaakanalyses uit. Anderzijds adviseer je de opdrachtgever bij het maken van strategische keuzes in meerjarige onderhoudsplannen.

Ook ben je mede verantwoordelijk voor het op een hoger plan tillen en op de markt brengen van de dienstverlening van onze opdrachtgever. Waar nodig ondersteun je je collega’s in offertes of projecten. Als consultant ondersteun je het salesteam door op uiteenlopende manieren opdrachten te verwerven. 

Als ervaringsdeskundige in je vakgebied ontwikkel je trainingsmateriaal en verzorg je trainingen. 

Functie eisen

Je hebt een Academische of HBO opleiding en inmiddels een aantal jaren passende werkervaring op het gebied van ILS;
Je beheersing (mondeling en schriftelijk) van de Nederlandse en Engelse taal is goed;
Je hebt kennis van FMECA/RCM-methodieken, van preventieve onderhoudsprogramma’s en je hebt ervaring met onderhoudsmanagementsystemen.

Aanbod

Een mooie stap vooruit in je loopbaan bij een organisatie waar je mee kan en mag helpen met verder bouwen!
Na je detachering periode treedt je in dienst bij onze opdrachtgever.

Inlichtingen

Herkent u zichzelf in bovengenoemd profiel en wilt u meer informatie over de functie? Dan kunt u contact opnemen met Ronald Permentier. Hij is bereikbaar op 0174-769112 of op 06-15094570

Sollicitatie

Herkent u zichzelf in bovengenoemd profiel en wilt u solliciteren? Dan ontvangen wij graag uw cv en motivatie! Deze kunt u sturen naar ronald.permentier@wiseconnect.nl.