Commissioning & Service Engineer internationaal

Introductie

Internationaal ; MTS/HTS Werktuigbouwkunde of Elektrotechniek ; in bedrijf stellen van equipment in nieuwbouw schepen

Organisatie

Het bedrijf is een innovatieve marktleider op het gebied van equipment ten behoeve van bulkhandling welke in nieuwbouw schepen wordt ingebouwd. 

Functie

De commissioning en service engineer bij onze opdrachtgever is op de project locaties het gezicht en aanspreekpunt van de organisatie.

Ter plaatse gebruik je je technische inzicht en ervaring om problemen te signaleren, in kaart te brengen en doelgericht op te lossen. Dit doe je in nauw overleg met de eindklant (eigenaar van het nieuwbouw schip) en de project manager in Nederland. Hierbij kun je goed omgaan met mogelijke cultuur verschillen tussen Nederland en bijvoorbeeld China of Zuid Amerika.

Tijdens de inbedrijfstelling begeleid je (lokale) onderaannemers en de werf maar ben je ook zelf aan het sleutelen, bedrading aan het doormeten en software aan het uploaden en testen. Je hands-on instelling komt hierbij goed van pas. Als het systeem gereed is presenteer je dit aan de klant en zorg je er voor dat de rapportages op orde zijn. Terug op kantoor deel je je ervaringen met je collega’s en ondersteun je op die manier de afdelingen project engineering en project management bij nieuwe projecten.

Functie eisen

MTS of HTS technische opleiding zoals WTB, Elektrotechniek of vergelijkbaar;
Relevante werkervaring: Circa 3 jaar werkervaring binnen een soortgelijke functie, binnen een internationale, technische of offshore setting is een pre;
Beheersing van Microsoft Office en CAD programmatuur is een pre;
Goede beheersing van de Nederlands en Engelse taal in woord en geschrift;
Bereid zijn zeer regelmatig korte of langere periodes internationaal te reizen.

Als persoon zit je als volgt in elkaar:
Proactief, zelfstandig, flexibel en een hands-on mentaliteit;
Goede communicatieve vaardigheden zowel met collega’s als met klanten;
Besluitvaardig;
Stressbestendig;
Accuraat, efficiënt en kwaliteitsgericht;
Resultaatgericht;
Groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Aanbod

Na een succesvol sollicitatie traject treedt je direct bij onze opdrachtgever in dienst. 
Natuurlijk wordt je goed opgevangen en ingewerkt. In een hecht team vindt je snel je plek en aansluiting. Doorgroei is de resultante van je eigen drive en ontwikkeling.

Arbeidsvoorwaarden zijn prima

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze uitdaging: bel of mail met Ronald Permentier +31 (0)174-769 112  / 06-15094570 of ronald.permentier@wiseconnect.nl

Sollicitatie

Mail je CV inclusief motivatie naar ronald.permentier@wiseconnect.nl