Coördinator Kabels en Leidingen

Introductie

Zoek je een rol waarin verwacht wordt dat jouw toegevoegde waarde op het gebied van Kabels & Leidingen groot zal zijn?
Heb je interesse in een langdurig project?
Al je ervaring kun je hierin kwijt!

Organisatie

(Inter-) nationale speler in de energie markt.

Functie

Als Coördinator Kabels en Leidingen heb je een verantwoordelijke rol. Je bent letterlijk de verbindende factor tussen de diverse betrokken partijen en de eigen organisatie. Zo heb je contact met onder andere overheden, netwerkbedrijven en andere stakeholders maar ook met de Werkvoorbereiders en Engineers van de eigen organisatie. Je werkt dus multidisciplinair. Om een goed beeld te geven van de meest voorkomende werkzaamheden volgt hieronder een duidelijk overzicht:

• je bezoekt de projectlocaties;
• je maakt planning afspraken;
• je controleert de voortgang van de projecten en stuurt bij waar nodig;
• je organiseert en begeleidt werkbesprekingen;
• je zorgt ervoor dat de documentatie kloppend is.

Functie eisen

Als Coördinator Kabels en Leidingen is het belangrijk dat jij zowel kennis hebt van de Kabels en Leidingen-branche, als ook van de geldende wet- en regelgeving. Niemand kan jou iets wijs maken als het gaat om de ondergrondse infrastructuur.
Daarnaast:
• Ben jij in het bezit van een diploma mbo of hbo, richting Civiele Techniek, Werktuigbouwkunde of Elektrotechniek;
• Heb jij aantoonbaar ervaring in het werken binnen de ondergrondse infrastructuur;
• Heb jij kennis van de geldende procedures bij Leidingbeheerders.

Als Coördinator Kabels en leidingen ben jij goed in het organiseren, regelen en het in goede banen leiden van projecten. Jouw communicatieve vaardigheden zijn sterk en je administratie en planning is in orde. Je bent tevens in het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer zodat je ook de projectlocaties kunt bezoeken.

Aanbod

Onze opdrachtgever heeft een aantal langdurige projecten waar je je bijdrage aan kan leveren. Het betreft een tijdelijke inzet voor een langere periode. Het is zowel mogelijk dit uit te voeren als ZZP’er als ook in loondienst bij WISEconnect.

Inlichtingen

Herkent u zichzelf in bovengenoemd profiel en wilt u meer informatie over de functie? Dan kunt u contact opnemen met Ronald Permentier. Hij is bereikbaar op 0174 769112

Sollicitatie

Heeft u interesse en wilt u solliciteren? Dan ontvangen wij graag uw Nederlandstalig CV en motivatie, beide in Word! Deze kunt u sturen naar ronald.permentier@wiseconnect.nl.