Business consultant Technisch Assetmanagement

Introductie

Wisselende locaties | Implementatie Technisch Assetmanagement met een commercieel oog. Weet jij wat erbij komt kijken om verantwoordelijk te zijn voor het implementeren van assetmanagement en het meenemen van organisaties hierin? Zie je het daarnaast als jouw verantwoordelijkheid om assetmanagement in te zetten voor een betere wereld én geloof je dat niet alleen de techniek maar ook de mens erachter belangrijk is?

Organisatie

Het bedrijf is expert op het gebied van implementatie van technisch assetmanagement in productie en logistieke omgevingen. 


Functie

Als Business consultant Technisch Asset Management komen niet alleen je kennis van assetmanagement, maar óók je people skills goed van pas! Je begeleidt opdrachtgevers bij het inrichten of herinrichten van hun organisatie op het gebied van technisch assetmanagement. Het is dan ook jouw verantwoordelijkheid medewerkers mee te nemen in assetmanagement-implementatietrajecten. Je zet hierbij de kracht van mensen, technologie en innovatie in en zorgt dat de transformatie gedragen én geaccepteerd wordt door de organisatie bij de klant. Je pakt complexe uitdagingen aan op basis van een diepgaand begrip van de klant zijn strategie, manier van werken en externe ontwikkelingen. Je geeft advies over deze uitdagingen om besluitvorming op strategisch en tactisch niveau te ondersteunen en uitvoering mogelijk te maken.
Naast je implementatierol vind je het leuk om nieuwe relaties aan te gaan en de ander aan te spreken in een commerciële context. Je vindt netwerken leuk en je kunt presenteren, inspireren en overtuigen. Met je commerciële drive kun je genieten van het scoren van opdrachten, waar anderen succes mee kunnen behalen.

Functie eisen

Opleiding: minimaal HBO met een technisch relevante achtergrond;
Minimaal 5 jaar ervaring met implementatie van technisch assetmanagement;
Ervaring met organisatie ontwikkeltrajecten en verandermanagement;
Makkelijk in communicatie:
Inmiddels heb je een eigen netwerk opgebouwd;
Acquisitie vind je ook leuk;
Gericht op samenwerken en samen succes maken;
Kennis hebben van ISO55000 is een pré;
Een analytische blik, organisatiesensitiviteit en initiatief;
Een goede dosis humor, een energieke instelling en een hoge mate van zelfstandigheid.

Aanbod

Je komt te werken in een ambitieuze organisatie die groeiend is;
De cultuur is erg informeel en duidelijk gericht op het leveren van inhoudelijke prestaties;
Samen bouwen aan de organisatie betekent hier letterlijk ook bouwen aan je eigen loopbaan;
Flex/thuis werken is eventueel mogelijk;Inlichtingen

Herkent u zichzelf in bovengenoemd profiel en wilt u meer informatie over de functie? Dan kunt u contact opnemen met Ronald Permentier. Hij is bereikbaar op 0174-769112

Sollicitatie

Herkent u zichzelf in bovengenoemd profiel en wilt u solliciteren? Dan ontvangen wij graag uw cv en motivatie! Deze kunt u sturen naar ronald.permentier@wiseconnect.nl.