Business consultant Assetmanagement

Introductie

Wisselende locaties | Implementatie Assetmanagement met een commercieel oog

Organisatie

Het bedrijf is expert op het gebied van implementatie van assetmanagement. Hiermee worden opdrachtgevers geholpen om beter te kunnen sturen op toegevoegde waarde. Op harde waarden zoals financiën en operationele excellentie. Maar ook op zachte waarden als imago, omgeving en duurzaamheid. 


Functie

Je bouwt voort op je inmiddels opgedane ervaring en deskundigheid op het gebied van asset management. Als professional weet je zelf wat het is om een implementatietraject van asset management te realiseren. Zowel het opleveren van een praktisch en degelijk rapport met een als ook het echt helpen van opdrachtgevers met de implementatie van nieuwe werkwijzen op basis van de ISO 55000. De insteek is dan ook altijd gebaseerd kennis, vakmanschap en een intensieve langdurige relatie met opdrachtgevers.

Het implementeren van nieuwe kennis, processen en werkwijzen vraagt veel van een professional. Inhoudelijk technisch overtuigend in combinatie met organisatie sensitiviteit en inlevingsvermogen.

De business consultant rol is die van een ervaren consultant binnen het werkveld van asset management. De business consultant is tevens van HBO+/TU niveau en heeft minimaal 5 jaar ervaring als consultant met een commerciële taak.
Als consultant gaat het maken van contact je makkelijk af. Je bent open en heeft geen probleem om vanuit de relatie de ander aan te spreken in commerciële context. Je vindt netwerken leuk en ervaart plezier op netwerkbijeenkomsten waar vele van je contacten ook komen. Je kan presenteren, inspireren en overtuigen tijdens netwerkbijeenkomsten. Met je commerciële drive kan je genieten van het binnen halen van opdrachten waar anderen succes mee kunnen halen. Je bent autonoom in de balans zelf werk te verrichten als projectleider en de tijd die je besteed aan commerciële contacten. Hiermee laat je zien een echt teamlid te zijn dicht tegen de partners aan.

Functie eisen

Opleiding: minimaal HBO met een technisch relevante achtergrond;
Minimaal 5 jaar ervaring met implementatie van assetmanagement;
Makkelijk in communicatie:
Gericht op samenwerken en samen succes maken

Aanbod

Je komt te werken in een ambitieuze organisatie die groeiend is;
De cultuur is erg informeel en duidelijk gericht op inhoudelijke prestaties leveren;
Samen bouwen aan de organisatie betekent hier letterlijk ook bouwen aan je eigen loopbaan;

Arbeidsvoorwaarden: marktconform


Inlichtingen

Herkent u zichzelf in bovengenoemd profiel en wilt u meer informatie over de functie? Dan kunt u contact opnemen met Ronald Permentier. Hij is bereikbaar op 0174-769112

Sollicitatie

Herkent u zichzelf in bovengenoemd profiel en wilt u solliciteren? Dan ontvangen wij graag uw cv en motivatie! Deze kunt u sturen naar ronald.permentier@wiseconnect.nl.